Molí de Xim

CARTA

MENÚ DEL DIA

De dimarts a divendres no festius

APERITIU DE LA CASA

* * *

ENTRANTS A ESCOLLIR

Pasta amb salsa de bolets, avellanes i tomàquet rostit (GL, L, FS)

Amanida de temporada (L)

Clotxa de Miravet (GL, P)

5 Llagostins a l’allet (C)

Crema del dia

* * *

PRINCIPALS A ESCOLLIR

Llonganissa de ca la Paquita amb patates al caliu

Hamburguesa amb ceba caramel·litzada, moniatos i allioli

Entrecot a la graella (Sup. 5 euros)

Suquet de rap i musclos (C, FS)

Bacallà al forn amb samfaina i allioli gratinat (Sup. 3 euros)

Carbassa al forn amb formatge del Tormo i encurtits (L)

* * *

POSTRES A ESCOLLIR

Crema catalana (L)

Tiramisú (GL, L)

Sacher de codonys (GL, L)

Fruita de temporada

* * *

Avisin al personal de sala si tenen alguna intolerància o al·lèrgia.

Aquesta carta pot estar subjecta a canvis puntuals degut a diversos factors.

Davant de qualsevol dubte, pregunteu al personal de sala.

GLUTEN (G) – LACTOSA (L) – FRUITS SECS (FS) – CRUSTACIS (C)

Preu: 19,80 euros IVA inclós

El preu inclou un servei de pa, 500 ml. d’aigua mineral o copa de vi de la casa

MENÚ DEGUSTACIÓ HIVERN

Aperitiu de la casa

* * *

Amanida amb magrana, formatge del Tormo i bolets escabetxats (L)

* * *

Crema de coliflor amb fonoll i shiitakes saltejats 

* * *

Carxofa farcida de cansalada, albergínia i romesco (FS)

* * *

Bao de porc especiat, cuit a baixa temperatura,

amb encurtits i maionesa picant  de kimchi (O,G)

* * *

Sacher de codony amb sopa de nous (FS, L, GL, O)

Aigua inclosa (500 ml)

Avisin al personal de sala si tenen alguna intolerància o al·lèrgia.

Aquesta carta pot estar subjecta a canvis puntuals degut a diversos factors.

El menú degustació s’ha de fer per taula sencera (llevat infants)

Davant de qualsevol dubte, pregunteu al personal de sala.

GLUTEN (G) – LACTOSA (L) – FRUITS SECS (FS) – O (OU)

Preu: 32,50 euros IVA inclós

CARTA GASTRONÒMICA

ENTRANTS

(*) Amanida amb magrana, formatge del tormo i bolets escabetxats (L)

12,50€

Amanida d’espaguettis de carbassó amb pesto escalivat, tomàquets cherry secs i formatge d’ovella (L, FS)

12,50€

Moniato a la brasa amb mel, formatge cremós, avellanes i magrana (L, FS)

11,50€

(*) Crema de coliflor amb shiitakes saltejats i crostons de pa amb all (G)

9,50€

Carpaccio de gambes amb olives negres, maionesa picant i encurtits (O, CR)

17,00€

Tagliatelle amb crema de bolets, avellanes i tomàquet al forn (FS, G, L)

12,50€

(*) Clotxa de Miravet amb sardina de casco (G, P)

9,80€

Carbassa al forn amb formatge del Tormo i fonoll encurtit (V, L)

12,50€

Taula d’embotits i formatges típics de la nostra comarca (per a 2 persones)  (L)

16,00€

Pop amb albergínia a la flama i allioli de kimchi (O, P)

18,50€

PLATS PRINCIPALS – PEIXOS

(**) Llom de bacallà a l’estil de la iaia, amb samfaina i allioli  (P, O)

16,50€

Suquet de rap, llagostins i musclos (CR, FS)

18,50€

PLATS PRINCIPALS – LES NOSTRES CARNS

Galta de “ministre” amb patata al forn, pastanaga i salsa de romesco (FS)

16,50€

(*) Hamburguesa de vedella dels ports amb pa de vidre, ceba confitada i allioli (G, O)

14,50€

Corder de pastura a la graella amb verdura de la Ribera, patata i escalivada

18,50€

(*) Botifarra de pagès esparracada a la morisca, albergínia a la flama i boniato

16,50€

(***) Entrecot dels Ports amb patata i tomàquet al forn 

19,80€

Pollastre a la graella amb patata al caliu i pebrot verd al forn 

15,50€

Llonganissa de Ca la Paquita amb patata al caliu i pebrot verd al forn 

14,00€

EL MOMENT DOLÇ

(*) Crema catalana (L)

4,80€

Flam de coco a la salsa d’albercocs (L)

5,50€

(*) Tiramisú de la Ribera amb Ratafia (L, G)

4,80€

La nostra orgia de cacau (L, G)

5,80€

Pastís de formatge amb moniato i maracujà (L, G)

5,80€

Poma al forn amb torró i xocolata 

4,80€

(*) Fruita de temporada (V)

3,50€

(*) Menú cap de setmana, a escollir entre els entrants, els plats principals i els postres marcats amb un únic

asterisc (*). El preu del menú inclou una ampolla de 500 ml d’aigua i un servei de pa per persona. Preu:

25,00 euros, IVA inclòs. Plats que poden entrar al menú, amb suplements:

– (**) llom de bacallà: suplement de 3,00 Euros.

– (***) Entrecot: suplement de 5,00 Euros.

La resta de plats no marcats amb asterisc no entren al menú de cap de setmana

Avisin al personal de sala si tenen alguna intolerància o al·lèrgia.

Aquesta carta pot estar subjecta a canvis puntuals degut a diversos factors.

Davant de qualsevol dubte, pregunteu al personal de sala.

V=vegetarià. L=Lactosa. G= Gluten. FS= Fruits secs. O=Ou. CR=Crustacis. P=Peix

Aquest web utilitza cookies per tal que tingui millor experiència com a usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació d'aquestes cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació. política de cookies,

ACEPTAR
Aviso de cookies