La nostra carta

MENÚ DEGUSTACIÓ

PER COMENÇAR

Bunyols de bacallà amb allioli de safrà

 

La nostra amanida Cèsar amb anguila fumada del Delta, crostons, poma i flors

 

Xup-xup de cigrons, espinacs, llagostins i ou dur

 

PLAT PRINCIPAL (a escollir)

Papada ibèrica a baixa temperatura amb puré de xirivia,

salsa de rostit, avellana i fonoll

 

Llom de bacalla al forn amb samfaina de la iaia i allioli

 

POSTRES

Pastís de pastanaga amb coulis de pastanaga-taronja i nata especiada

 

Preu: 32, 50 euros, iva inclòs.
Beguda no inclosa

 

Tots els nostres plats estan elaborats de forma artesanal i amb productes de proximitat i temporada.
La configuració dels plats pot variar en funció de la disponibilitat d’alguns dels productes.
Preguntin si tenen intoleràncies 

Molí de Xim
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.