
La nostra carta
Carta Gastronòmica

Entrants
-
Amanida Cèsar amb anguila fumada del Delta i poma (G, P, O) 14,50€
-
Amanida de xató amb bacallà i anxoves (FS, P) 14,50€
-
Amanida de tomàquet del nostre hort amb burrata i vinagreta de fruits vermells (L) 13,50€
-
Salmorejo del castell amb ou dur i pernil (G) 9,90€
-
Carpaccio de gambes amb olivada, maionesa de kimchi i encurtits (CR, O) 17,50€
-
Macarrons amb crema de ceps, avellanes i tomàquet al forn (G, L, FS) 12,50€
-
Clotxa de Miravet amb sardina de casco (G, P) 10,90€
-
Carbassa musical al forn amb formatge del Tormo i fonoll encurtit (L) 12,50€
-
Taula d'embotits i formatge típics de la nostra comarca (per a 2 persones) (L, FS) 17,00€
-
Pop de roca amb albergínia a la flama i pasta d'olives negres d'Aragó (P) 18,50€
-
Coca milfulls d'escalivada, sardina fumada de Marc de cal pagès i cremós de pebre negre (G, P, L) 13,90€
Plats principals - Carns
-
Papada ibèrica cuinada a baixa temperatura amb puré de xirivia, salsa de rostit, avellana i fonoll (FS) 18,00€
-
Galta "de ministre" amb patata al forn, pastanaga i salsa de romesco (FS) 18,00€
-
Tall rodó amb shiitakes, naps, puré cremós de moniato i salseta de vi dolç (L) 18,00€
-
Corder de pastura a la graella amb escalivada i patata al caliu 19,90€
-
Botifarra de pagès de Ca la Paquita amb albergínia a la flama i moniato especiat 17,00€
-
Entrecot dels Ports amb tomàquet al forn i patata al caliu 24,80€
-
Pollastre de corral a la graella amb pebrot verd i patata al caliu 15,50€
-
Xurrasco de bou dels Ports a la graella amb carxofes i allioli (O) 18,00€
El racó dels dolços
-
Crema catalana de tota la vida (L) 4,90€
-
Tiramisú de la Ribera amb Ratafia (L) 4,90€
-
Pastís de pastanaga amb coulis de pastanaga-taronja i nata especiada (L,G) 5,90€
-
Postres de músic amb pastisset de Miravet i vi dolç (G, FS) 6,90€
-
La nostra orgia de cacau (lingot, mousse, brownie, gelat) (L,G) 7,50€
-
Pastís de formatge amb dolç de moniato i salsa de maracujà (L,G) 5,90€
-
Iogurt amb coulis de fruits vermells (L) 4,90€
-
Mató de Rasquera amb mel de Les Àrgoles (L, FS) 5,90€
-
Fruita de temporada 3,50€
La composició dels plats pot variar en funció de la disponibilitat dels productes que els integren.
Preguntin al personal de sala dels possibles canvis. Tots els plats són elaborats artesanalment al nostre restaurant.
L= lactosa. G=Gluten. FS= Fruits secs. O=Ou. CR=Crustacis. P=Peix.

MENÚ DEGUSTACIÓ
PER COMENÇAR
Bunyols de bacallà amb allioli de safrà
La nostra amanida Cèsar amb anguila fumada del Delta, crostons, poma i flors
Xup-xup de cigrons, espinacs, llagostins i ou dur
PLAT PRINCIPAL (a escollir)
Papada ibèrica a baixa temperatura amb puré de xirivia,
salsa de rostit, avellana i fonoll
Llom de bacalla al forn amb samfaina de la iaia i allioli
POSTRES
Pastís de pastanaga amb coulis de pastanaga-taronja i nata especiada
Preu: 32, 50 euros, iva inclòs.
Beguda no inclosa
Tots els nostres plats estan elaborats de forma artesanal i amb productes de proximitat i temporada.
La configuració dels plats pot variar en funció de la disponibilitat d’alguns dels productes.
Preguntin si tenen intoleràncies
