Política de privacitat

Aquesta Política de privacitat descriu les polítiques de Molí de Xim, C/ Verge de Gràcia, 29, 43747 Miravet, Espanya, correu electrònic: contacte@molidexim.cat, telèfon: 635 111 025 sobre la recollida, ús i divulgació de la vostra informació que recopilem quan useu el nostre lloc web (https://www.molidexim.cat) (el “Servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privacitat. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.
Podem modificar aquesta Política de privacitat en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privacitat revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privacitat revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Com usem la vostra informació:

Utilitzarem la informació que recopilem sobre vostè amb les finalitats següents:

Recollida de comentaris dels clients

Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació sol en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que ens demani el contrari.

Els teus drets:

Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licita’ns que compartim les teves dades personals, informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per a processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per a exercir aquests drets, pots escriure’ns a contacte@molidexim.cat. Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.
Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per a tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

Galetes

Per a obtenir més informació sobre com les usem i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu nostra Política de galetes.

Seguretat

La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per a evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.