
La nostra carta
Carta Gastronòmica

ENTRANTS
-
Salmorejo de tomàquet ebrenc amb ou dur i xoriço (G) 10,90€
-
Clotxa de Miravet amb sardina de casco (G, P) 10,90€
-
Finíssim de carbassó amb pesto d'alfàbrega, mató, pinyons i romesco (FS, L) 11,50€
-
Hummus de carbassa amb cirerols escalivats, sèsam i formatge del Tormo (FS) 12,50€
-
Bunyols de bacallà (8 unitats) amb allioli (G, P,O) 12,50€
-
Esqueixada de bacallà amb salsa de tomàquet rostit i olivada (P) 13,00€
-
Amanida de tomàquets amb burrata, vinagreta de fruits vermells i nous (FS, L) 14,00€
-
Amanida Cèsar amb pollastre marinat, poma i crostons (G, P, O) 14,50€
-
Amanida de xató amb bacallà i anxoves (FS, P) 14,50€
-
Taula d'embotits i formatges de la nostra comarca (ideal 2 persones) (L) 17,50€
-
Carpaccio de gambes amb olivada, maionesa de kimchi i encurtits (CR, O) 18,00€
-
Pop de roca amb albergínia a la flama i pasta d'olives d'Aragó (P) 18,50€
-
Pasta a la bolonyesa o amb pesto (G) 13,90€
PLATS PRINCIPALS-PEIXOS
-
Calamars a la planxa encebats amb patates saltades, picada i allioli (P, FS, O) 17,50€
-
Rap i verduretes saltejades amb salsa de safrà (P, L) 18,50€
-
Llom de bacallà a l'estil de la iaia, amb samfaina i allioli gratinat (P, O) 19,00€
-
Rom al forn amb verdures i refregit d'alls tendres i bitxo (P) 19,90€
PLATS PRINCIPALS-CARNS
-
Pollastre de corral a la graella amb pebrot verd al forn i patata al caliu 15,50€
-
Botifarra de pagès de ca la Paquita amb albergínia a la flama i moniato especiat 17,00€
-
Galta de "ministre" amb patata al forn, pastanaga i salsa de romesco (FS) 17,50€
-
Secret de porc ibèric adobat, fonoll i patates amb allioli de julivert (FS) 18,50€
-
Xurrasco de bou dels Ports a la graella amb shiitakes i alls tendres (O) 18,50€
-
Corder de pastura a la graella amb escalivada i patata al caliu 19,90€
-
Entrecot dels Ports amb guarnició 24,80€
EL RACÓ DELS DOLÇOS
-
Crema catalana de tota la vida (L) 4,90€
-
Tiramisú de la Ribera amb Ratafia (L) 4,90€
-
Iogurts amb coulis de fruits vermells (L) 4,90€
-
Pastissets de Miravet amb vi dolç (G, FS) 5,90€
-
Mel de les Àrgoles amb mató de Rasquera (L, FS) 6,50€
-
Pastís de pastanaga amb coulis de taronja-pastanaga i nata especiada (G, L) 6,50€
-
Panna cota de coco amb pinya especiada i granissat de menta (L, G) 6,50€
-
La nostra orgia de cacau (lingot, mousse, brownie i gelat) (L, G) 7,50€
-
Fruita de temporada 3,50€
La composició dels plats pot variar en funció de la disponibilitat dels productes que els integren.
Preguntin al personal de sala dels possibles canvis. Tots els plats són elaborats artesanalment al nostre restaurant.
L= lactosa. G=Gluten. FS= Fruits secs. O=Ou. CR=Crustacis. P=Peix.

MENÚ DEGUSTACIÓ
PER COMENÇAR
Salmorejo de tomàquet i síndria, pesto i our dur (L, G, O, FS)
La nostra Cèsar amb pollastre especiat, poma i crostons (P, G)
Salmó marinat amb albergínia a la flama, col encurtida i salsa de safrà (P, L)
PLAT PRINCIPAL (a escollir)
Secret de porc adobat a la brasa amb puré de prunes, fonoll
i patata amb allioli verd (0)
Bacallà al forn amb samfaina de tota la vida i olivada (P)
PER ACABAR (a escollir)
Pastís de pastanaga amb coulis de pastanaga-taronja i nata especiada (O, L, G)
Pannacota de coco, pinya i granissat de menta (L)
Preu: 32, 50 euros, iva inclòs.
Beguda no inclosa
El menú s’ha de fer per taula sencera
Tots els nostres plats estan elaborats de forma artesanal i amb productes de proximitat i temporada.
La configuració dels plats pot variar en funció de la disponibilitat d’alguns dels productes.
Preguntin si tenen intoleràncies
